nikkie de jager nikkietutorials dionne stax

De afgelopen twee jaar presenteerde Dionne Stax het Gouden Televizier-Ring Gala. Nu zij overstapt naar Omroep MAX moet AVROTROS echter een vervanger zoeken… Zou het iets voor Nikkie de Jager zijn?

'Peper in de reet'

Dionne Stax heeft AVROTROS ingeruild voor Omroep MAX. En dat betekent dat we haar geen derde keer terugzien als presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala. Wie zou haar moeten opvolgen? RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens heeft dé perfecte kandidaat op het oog: "Ik zou zeggen: Nikkie de Jager heeft het songfestival zo geniaal gedaan. Die kan het Televizier Gala de nodige peper in de reet steken, want dat heeft het echt wel nodig.

Nikkie de Jager of Britt Dekker?

Jaaaaa, Nikkie als presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala. Wij zien dat – samen met de rest van de wereld – ook wel zitten! Mocht de YouTube-ster het echter de druk hebben, dan heeft Goossens ook nog wel een tweede optie in gedachten: "En anders zou ik het heel leuk vinden als Britt Dekker van de voorshow naar het hoofdpodium zou verhuizen."

Article continues after the ad

Kijk jij ook alweer uit naar het Televizier Gala? Dit zijn de meest ongemakkelijke momenten tijdens het evenement. Ook zochten we laatst voor je uit hoe het nu met de grootste winnaars van de afgelopen tien jaar gaat.

RTL Boulevard is elke dag rond de klok van 18:35 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.