Nikkie de Jager uit 20 Jaar Wie is de Mol? WIDM 2020
Source
Beeld: AVROTROS

Een nieuw seizoen Wie is de Mol? is niet compleet zonder een nieuwe reeks verdachtmakingen. Maar een opvallende verspreking wijst wel erg duidelijk in de richting van Nikkie ‘Tutorials’ de Jager!

Rob Dekay

Afgelopen zaterdag deden de deelnemers van Wie is de Mol? mee aan een opdracht met de veelzeggende titel ‘Follow the Money’. Daarin moesten de kandidaten op een plein een koffertje met geld volgen, terwijl er ook oud-mollen rondliepen die gespot moesten worden. Nikkie de Jager meende ene 'Rob' gezien te hebben, waarschijnlijk doelend op Rob Dekay. Maar hoe kon de populaire vlogger eigenlijk weten dat Dekay ooit de mol is geweest?

Article continues after the ad

Dubbelrol

Volgens RTL Boulevard kan het hier gaan om een veelzeggende verspreking. Ten tijde van de opnames van 20 Jaar Wie is de Mol? was het seizoen waarin Rob Dekay de mol bleek namelijk helemaal nog niet uitgezonden. De enige manier waarop Nikkie kon weten dat de singer-songwriter ooit de saboteur was, is als het tweetal voor de opnames onderling contact heeft gehad. En dat ligt alleen voor de hand als de beautyvlogger tips heeft gekregen ter voorbereiding op haar dubbelrol. Kortom, wij zijn er helemaal uit… totdat de volgende clue zich aandient natuurlijk!

Meer aanwijzingen vind je in ons overzicht van alle hints en theorieën uit WIDM 2020.