Nikkie de Jager

YouTube-sensatie Nikkie de Jager ('NikkieTutorials') en haar verloofde Dylan werden eerder deze maand het slachtoffer van een gewapende overval. Ze zijn tijdens de inbraak onder schot gehouden. In een eerste filmpje na die verschrikkelijke gebeurtenis vertelt Nikkie hoe het nu met haar gaat.

Article continues after the ad

"2020 was een achtbaan”, begint de make-up-artist in de emotionele videoboodschap aan haar volgers, haar eerste filmpje sinds de inbraak. "Ik moet nu al janken."

Nachtmerrie

Nikkie vertelt hoe zij en Dylan thuis onder schot werden gehouden. "Een van mijn ergste nachtmerries die uitkwam." Ze geeft aan dat ze vanwege het politieonderzoek niet alles kan vertellen. "Maar ik ben OK", verzekert ze haar miljoenen fans. "Dat ziet er misschien niet zo uit nu op dit moment, maar ik ben het wel."

Familie

Hoe verschrikkelijk de overval ook was, het zette wel het een en ander in perspectief, benadrukt Nikkie. "Meer dan ooit besef ik dat mijn familie alles voor me betekent." Ook haalt Nikkie kracht uit make-up. "Dat heeft me altijd veel geholpen. Bijvoorbeeld toen ik mijn kleine broer verloor. Het is als therapie voor me."