Ingrid en Geert in RTL Boulevard

Het lijkt wel alsof Cupido met losse flodders schiet bij boer Geert uit Boer zoekt Vrouw! Zijn nieuwe 'wauw-factor' Ingrid maakt namelijk bekend dat de liefde tussen haar en Geert alweer is vervlogen.

Article continues after the ad

Een tijdje terug maakte nuchtere Brabo Geert nog bekend dat hij het wel zag zitten met Ingrid, die hem op tv zag en 'm vervolgens een berichtje stuurde. Ze poseerde zelfs samen op liefdevolle kiekjes en gaven interviews aan Shownieuws en RTL Boulevard. Kortom: na mislukte dates met Angela en ene Wendy (dat blijft mysterieus) had Geert bij Ingrid zijn 'wauw-factor' gevonden! Of... toch niet?

Over en uit

De website DenD stuitte op het insta-account van Ingrid herself. En haar nieuwste post bevestigt dat haar liefdesavontuur met Geert op de klippen liep. "Na bekendmaking en veel shit over ons / mij heen te krijgen.. zegt hij nu: ‘ik wil ff niets nu…helaas is het bij een kusje gebleven", zo schrijft ze. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingrid heeft de wauw-factor. 💘 #rtlboulevard #bzv

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

 

Binden

Voor als er misschien nog enige twijfel hing: Ingrid spreekt zelfs over "einde verhaal". Duidelijk dus. Wanneer één van haar volgers reageert met "wat jammer!", komt Ingrid weer met een reactie. "Klopt. We hebben het gezellig gehad. Hij is een gezellige man, maar niet om te binden helaas." En zo kwam er dus opnieuw een einde aan Geerts prille relatie. Vindt hij na Wendy en Ingrid nu wél een echte 'wauwie'? We houden je op de hoogte!