Maxime en Claire Meiland

Realityster Maxime Meiland hoopt dat haar nieuwe bae Leroy op een gegeven moment met d'r wil samenwonen, maar in een openhartig interview geeft Leroy zelf aan dat dit nog te vroeg komt.

Article continues after the ad

De cameraman, die Maxime leerde kennen tijdens het opnemen van een Chateau Meiland-leader, praatte met weekblad Privé. "We zien elkaar nu afwisselend in Hengelo en Hoofddorp waar ik woon. Ik weet dat Maxime al te kennen heeft gegeven dat ik, wat de familie betreft, zonder problemen daar kan intrekken", legt Leroy uit. Maar: "alles op z’n tijd".

Toekomstplannen

De relatie is nog te pril om over allerlei ingrijpende toekomstplannen te praten, vindt hij. "We zijn net samen, dus voor zaken als samenwonen of trouwen is het nu nog iets te vroeg. Daar denken we nog niet over na."

Onder de radar

De reden dat Maxime en Leroy hun relatie via Insta bekendmaakten, was eigenlijk vrij simpel. "We hadden geen zin om ons leven aan te passen om onder de radar te kunnen blijven en dit leek ons de beste manier om het kenbaar te maken." De man werkt (een soort van) in de showbizz, maar het is toch een héél ander verhaal wanneer je plots zelf bekend wordt. "Wat er toen op ons af kwam, was wel even een dingetje. Ik ben het gewend om achter de camera te staan en sta nu ineens zelf in de belangstelling. Het heeft niet mijn voorkeur, maar ik loop er ook niet voor weg om kort op onze relatie te reageren."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op


Roze wolk

Zoals je op de foto hierboven ziet heeft Leroy al zijn eerste wijn-doop gehad bij de Meilandjes. Wat goeeeeed! Hij en Maxime zijn helemaal hoteldebotel. "Ik ben echt onwijs gek op Maxime en heel erg verliefd, zij gelukkig ook op mij. Wat dat betreft zitten we echt wel met een roze bril op een wolk. Alles voelt ontzettend positief." Ook kan hij het erg goed vinden met Maxime's dochtertje Claire. "Het klikt heel goed tussen mij en Claire en ik heb het gevoel dat ze me accepteert."