Maxime Meiland uit Chateau Meiland met glas wijn

Leroy, het openhartige nieuwe vriendje van reality-ster Maxime Meiland, heeft zijn eigen Insta-volgers voor het eerst getrakteerd op een heus liefdeskiekje. Zij schoonvader zou zeggen: 'Wat goeeeeeeed!'

Article continues after the ad

De 29-jarige cameraman is sinds kort helemaal hoteldebotel met Maxime Meiland, die er binnenkort een nieuwe programma bijkrijgt, naast Chateau Meiland.

Hartjesregen

Leroy wordt bedolven onder de hartjes! De commentsectie van zijn Insta stroomt over van de lieve berichtjes gericht aan het kersverse koppeltje. Het was waarschijnlijk nog nooit eerder zo druk op zijn profiel, maar ja: dat krijg je als je met één van de populairste reality-sterren van dit moment datet.

En wat vindt Martien Meiland

Nieuwe schoonpapa Martien had zich eerder al liefkozend uitgelaten over het nieuwe familielid. Nu houdt 'ie zijn reactie dan ook... lekker simpel! "Ohhhh!!!!", schrijft de kasteelheer - en we hóren het 'm al zeggen!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰 🥰

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op


Toekomstplannen

Leroy ziet een toekomst met 'Max' wel zitten! "Ik ben echt onwijs gek op Maxime en heel erg verliefd, zij gelukkig ook op mij. Wat dat betreft zitten we echt wel met een roze bril op een wolk. Alles voelt ontzettend positief", zei hij eerder. De grote vragen des levens - samenwonen, kids krijgen, trouwen - komen nog iets te vroeg. "We zijn net samen, dus voor zaken als samenwonen of trouwen is het nu nog iets te vroeg. Daar denken we nog niet over na."