Volgende week gaat The Nun in première. Deze nieuwe video legt uit hoe deze horrorkraker past in het filmuniversum van The Conjuring!

Article continues after the ad

Demonisch

Het filmuniversum rondom The Conjuring wordt groter en groter. Natuurlijk zijn er de eerste twee The Conjuring-films en onlangs werd bekend dat er een derde deel rondom de horrorpop Annabelle in de maak is. Volgende week mag ook The Nun aan dit rijtje worden toegevoegd. Deze horrorfilm over een demonische non die een klooster terroriseert is een spin-off van The Conjuring 2. Hoe The Nun precies past in het horroruniversum van The Conjuring, wordt uitgelegd in deze video!

Blokje om

In deze film plaatst regisseur James Wan, de bedenker van dit horroruniversum, alle films, spin-offs en vervolgen op een tijdlijn. Naar eigen zeggen is The Conjuring-serie een griezelige variant op de superheldenuniversums van Marvel en DC. Handig, maar ook huiveringwekkend. De video bevat, naast een uitleg en een interview met de makers, namelijk ook veel nieuwe beelden uit The Nun. Eén ding is zeker: wij lopen na het zien van deze film een blokje om wanneer we een non op straat tegenkomen!

The Nun draait vanaf 6 september in de bioscopen.