Nu de ene na de andere hitserie uit de 90s nieuw leven in wordt geblazen, lijkt de tijd rijp voor een vervolg op Beverly Hills 90210. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen!

Tweeling

In de jaren 90 zaten wekelijks talloze tieners aan de buis gekluisterd voor Beverly Hills 90210. In deze even kleffe als onweerstaanbare dramaserie probeert een tweeling zijn draai te vinden in het steenrijke stadje uit de titel. Na verschillende spin-offs en reboots, wordt er opnieuw gewerkt aan een comeback. Belangrijk verschil: deze keer is de cast van de originele reeks aan boord!

Article continues after the ad

 

Reboot

CBS bevestigde tegenover The Huffington Post dat er een nieuwe versie van Beverly Hills 90210 in de maak is. “Het is nog in een vroeg stadium, maar we kunnen wel zeggen dat het geen gewone reboot wordt en dat een groot deel van de cast zal terugkeren”, aldus een woordvoerder. Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green en Gabrielle Carteris zouden al getekend hebben voor het vervolg. De cast gaat momenteel verschillende televisiezenders langs om het idee te pitchen. Het is helaas nog onbekend of Shannen Doherty en Luke Perry ook zullen terugkeren in hun originele rollen.