Sta jij ook te trappelen om Outlander seizoen 3? Je bent niet de enige. Het duurt nog een paar weken, maar gelukkig is daar Entertainment Weekly, die ons wat glorieuze foto’s verschaft.

Article continues after the ad

Drama!

We zien onder anderen Claire en Frank in hun niet zo gelukkige relatie, Claire die iemand verzorgt op een schip, een gevangen genomen Jaime, een oudere Fergus en nog veel meer. Kortom: samen met een trailertje hier en een fragmentje daar is het allemaal meer dan genoeg om ons nog twee weken zoet te houden. 

Fotoschiet

EW had tevens een fotoshoot met beide hoofdrolspelers. Het is wel een beetje in de categorie ‘genotziek in de branding liggen’ maar goed, de foto’s zijn mooi en de mensen sexy, dus je hoort ons niet klagen. Bekijk ze in de galerij hieronder. 

Nog meer drama!

Seizoen 3 zal gebaseerd zijn op het derde boek in de Outlander-saga, genaamd Voyager. Aan het begin van seizoen 3 zijn Claire en Jamie verder van elkaar verwijderd dan ooit. Laatstgenoemde stuurt Claire terug naar haar eigen tijd, terwijl hij achterblijft om te vechten. Claire (nu zwanger van Jaime) wordt opeens teruggeworpen in haar oude huwelijk met Frank.