NBC heeft een trailer uitgebracht van Midnight, Texas, de nieuwe vampierenserie die vanaf de zomer hoge ogen moet gaan gooien.

Article continues after the ad

Midnight, Texas

De driedelige boekenserie Midnight, Texas is van de hand van Charleine Harris, de schrijfster die met haar reeks Southern Vampire Mysteries eerder al inspireerde tot het maken van True Blood. Die vampierenserie bleek een hit, en mocht zelfs zeven seizoenen doorgaan van 2008 tot 2014. Reden genoeg voor NBC om het werk van Harris dusdanig te vertrouwen om ook Midnight, Texas tot een serie met dezelfde naam om te toveren.

Vampieren en engelen

Midnight, Texas is de naam van een klein dorpje waar outsiders zich thuis voelen. Het is dan ook een broeinest van de meest uiteenlopende en fantastische figuren, zo blijkt al wel uit de trailer. Vampieren, engelen, heksen, zieners, huurmoordenaars: iedereen probeert een plekje te veroveren in Midnight, en dat kan natuurlijk niet lang goed gaan...

NBC zendt de première van Midnight, Texas op 25 juli uit. Nieuws over releases op Nederlandse zenders of Netflix krijg je natuurlijk zodra wij het binnenkrijgen!