Monique Westenberg, verzoening André

Monique Westenberg gaat een grote nieuwe uitdaging aan: ze werkt aan een eigen kinderkledinglijn voor jongens!

Article continues after the ad

De veelbesproken vriendin van André Hazes - en uiteraard mama van de kleine Dré - laat via instagram weten dat het wel een beetje raar voelt. "Best gek om met dit mooie weer bezig te zijn met winterkleding." Het gaat dus om een winterkledingcollectie die in september op de markt komt. Voor jongens "van ongeveer 3 t/m 14 jaar", schrijft Monique in de comments. "Ik verheug me zó op het moment dat ik jullie de te gekke collectie kan laten zien."

 

Kinderkleding

Eerder liet Monique al via een andere insta-post weten wáárom ze het desbetreffende kledingmerk helpt met ontwerpen. "Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen", schreef ze toen. "De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat. @sevenoneseven_official

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op


Reacties

Monique kreeg, zoals eerder ook al toen ze haar nieuwe job introduceerde, talloze bemoedigende reacties van haar volgers. Blijkbaar zijn andere ouders ook wel toe aan kinderkleding die wél smaakvol is. "Te gek, wat ben jij erg goed bezig", schrijft een volger. "Veel succes met het ontwerpen het gaat best wat worden je bent een vrouwtje met smaak", klinkt het. Een andere fan: "Ik kan niet wachten." Kortom: ze krijgt veel lof voor deze nieuwe uitdaging!