20th Century Fox heeft twee nieuwe tv-spots uitgebracht om de laatste twijfelaars naar de kassa's te krijgen voor War for the Planet of the Apes.

Article continues after the ad

War for the Planet of the Apes

De derde film in deze nieuwe reeks en alweer de tiende Apes-film in totaal is een keiharde oorlogsfilm. De inleidende klappen van de films hiervoor leiden eindelijk tot een winner-takes-all eindstrijd tussen mens en aap. De apen, onder leiding van Caesar (Andy Serkis), moeten op de vlucht voor de troepen van een genadeloze kolonel (Woody Harrelson) die ze in een kamp wil zetten zodat hij ze als slaven kan gebruiken voor een mysterieus project.

De apen moeten daar natuurlijk niets van weten, en onder leiding van de veel te slimme Caesar zijn zij al lang niet meer te onderschatten. Caesar komt steeds meer in aanraking met zijn duistere instincten en begint aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken.

Eindstrijd maar geen finale

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het in deze film daadwerkelijk over een War voor de Planet gaat, weten we nu al dat het verhaal hier niet gaat ophouden. In oktober 2016 werd al bekendgemaakt dat er al ideeën en plannen voor een volgende film zijn.

War for the Planet of the Apes is geregisseerd door Matt Reeves (Cloverfield, Dawn of the Planet Of The Apes). Naast Andy Serkis en Woody Harrelson zijn er ook rollen weggelegd voor Steve Zahn (Captain Fantastic) en Judy Greer (Ant-Man). War For The Planet Of The Apes gaat komende donderdag officieel in première.