De promotiemachine voor Fantastic Beasts and Where to Find Them loopt op volle toeren. Warner Bros. Pictures heeft drie nieuwe tv-spots op ons losgelaten!

Article continues after the ad

Slapeloze nachten

Voor de die-hard fans van J.K. Rowling, en in het bijzonder natuurlijk haar verhalen over Harry Potter, liggen er een paar slapeloze nachten in het verschiet. Op 16 november gaat de film hier in première, wat betekent dat er nog 39 keer geslapen moet worden tot het zover is.

In de aanloop naar de langverwachte première heeft producent Warner Bros. Pictures drie nieuwe tv-spots uitgebracht, die we bij dezen graag met je delen. Althans, twee ervan. Geloof ons maar als we zeggen dat twee van de spots vrijwel identiek zijn, dus we besparen je de teleurstelling die wij zelf hadden en slaan een van de tweelingspots voor je over. De volledige trailer, die al eerder uitkwam, vind je achter de grote plaat hierboven.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

In 1926 heeft Newt Scamander (Eddie Redmayne) zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Naast Eddie Redmayne spelen ook o.a. Colin Farrell, Jon Voight, Ezra Miller en Dan Fogler in de film, die een spin-off is van de Harry Potter-filmreeks. Schrijfster J.K. Rowling heeft eerder dit jaar al bevestigd dat Fantastic Beasts niet bij één film blijft, maar een trilogie wordt.