20th Century Fox heeft de nieuwe trailer van X-Men: Dark Phoenix vrijgegeven waarin te zien is hoe de X-Men familie uit elkaar dreigt te vallen om de aarde te beschermen. Bekijk de video hieronder. 

Article continues after the ad

Het plot van de film focust zich op Jean Grey, gespeeld door Sophie Turner, die in haar dodelijke alter-ego Phoenix transformeert na een wat uit de hand gelopen ruimteavontuur. Ze raakt de controle kwijt over haar nieuwe krachten en zorgt hiermee voor barsten in het fundament van de X-Men. De X-Men familie zal alles op alles moeten zetten om zowel Jean als de aarde te redden. 

X-men acteurs reunited 

In Dark Phoenix zullen meerdere X-men veteranen terugkeren. Zo zijn onder andere James McAvoy en Michael Fassbender van de partij als rivalen Charles Xavier en Magneto. Jennifer Lawrence kruipt weer in de rol van Mystique en Nicholas Hoult profileert zich wederom als Beast. 

Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Kodi Smith-McPhee en Evan Peeters keren terug als Storm, Cyclops, Nightcrawler en Quicksilver. Een relatief nieuw personage is Jessica Chastain. Zij gaat een vooralsnog onbekende mysterieze slechterik spelen. 

 Dark Phoenix zal 7 juni 2019 uitkomen.