The Sinner Harry Ambrose Bill Pullman

USA Network komt EINDELIJK met een nieuwe trailer voor het aankomende derde seizoen van de detectiveserie The Sinner. Wie zien hoe Harry Ambrose (Bill Pullman) nieuwkomer Jamie (Matt Bomer) het vuur aan de schenen legt. De trailer eindigt met cruciale informatie: de releasedatum! The Sinner seizoen 3 is vanaf 6 februari 2020 op USA Network te zien.

The Sinner seizoen 3 draait om ‘auto-ongeluk’…

In The Sinner seizoen 3 volgen we rechercheur Harry Ambrose, die wederom denkt aan een simpel routineonderzoek te beginnen. Ditmaal doet hij onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, New York. Zoals je inmiddels mag verwachten in The Sinner heeft Ambrose echter al snel door dat er wel eens een echte misdaad verborgen kan zitten achter dat ongeluk… De andere hoofdrol in dit derde seizoen van The Sinner is weggelegd voor Jamie, een aanstaande vader die betrokken is bij dat ongeluk.

Seizoen 3 van The Sinner ook weer naar Netflix?

Seizoen 3 van The Sinner is na eerder uitstel dus vanaf 6 februari 2020 te zien op USA Network. Eerdere seizoenen van deze geweldige serie verschenen naar verloop van tijd gelukkig ook op Netflix. We gaan er even vanuit dat dit met het derde seizoen niet anders is. We hebben op dit moment echter helaas nog geen concrete releasedatum voor je…

Article continues after the ad