The Mandalorian seizoen 2

The Mandalorian keert bijna terug! Vanaf eind oktober mogen we ons weer wekelijks verheugen op nieuwe afleveringen van de Star Wars-serie. Om ons alvast een beetje op te warmen komt Lucasfilm met een special look-trailer voor seizoen 2!

Special look-trailer The Mandalorian S2

Met de start van seizoen 2 van The Mandalorian in aantocht, vond Lucasfilm het de hoogste tijd om een nieuwe special look-trailer online te knallen! Hieronder vind je de nieuwste beelden, die je alvast een beetje een indruk geven van wat Din Djarin en Baby Yoda in het tweede seizoen te wachten staat. Kijk maar:

Din Djarin en Baby Yoda op pad

Zoals het een goede trailer betaamt, maken bovenstaande beelden ons lekker warm, zonder al te veel te spoilen. Zo wisten we natuurlijk al dat Mando en The Child nog steeds op zoek zijn naar meer soortgenoten. Daarvoor roepen ze de hulp in van bondgenoten Greef Karga en Cara Dune. Uiteraard wordt het stel in hun zoektocht gedwarsboomd door The Empire, die hun eigen snode plannen met Baby Yoda hebben.

Article continues after the ad

Meer Star Wars in The Mandalorian?

Naar verluidt is er in het tweede seizoen van The Mandalorian ook een rol weggelegd voor Star Wars-personages Ahsoka Tano en Boba Fett, maar in de trailer ontbreekt van hen nog ieder spoor… Gelukkig wordt onze nieuwsgierigheid echter snel genoeg bevredigd: The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober te zien op Disney+!

Op zoek naar meer bewegende beelden van seizoen 2? Die hebben we voor je! Ook zetten we eerder al eens alles dat je moet weten over The Mandalorian voor je op een rijtje.