Kit Harington in Criminal: UK

De verhoorkamer met de neonrode rechthoek is terug! De Britse versie van de crimeserie Criminal heeft eindelijk een trailer. Netflix zette hem vandaag online.

De Netflix-misdaadserie heeft naast een Britse versie ook een Franse, Duitse en Spaanse editie. Deze franchise staat bekend om het bloedstollende kat-en-muis-spel tussen de rechercheurs en hun verdachten. Er zijn in totaal 12 verhalen die zich afspelen in 4 verschillende landen. De overeenkomst tussen de afleveringen: het verhaal speelt zich af in dezelfde verhoorkamer.

Seizoen 2 met Jon Snow

In het nieuwe seizoen, die uitkomt op 16 september, zien we dat Kit Harington (Game of Thrones), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Sharon Horgan (Catastrophe) and Sophie Okonedo (Hotel Rwanda) centraal staan. Wie spreken dit keer de waarheid? En wie gaat het lukken om de recherche te misleiden?

Ondertussen is er nog genoeg andere content op Netflix. Check hier onze lijst met de 10 beste films van dit moment. De beste series op Netflix hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

Article continues after the ad

 

Het tweede seizoen van Criminal: UK is vanaf 16 september te zien op Netflix.