Het onweerstaanbaar goede nieuws blijft maar komen voor Mamma Mia-fans! Eerder deze dag vertelden we nog dat je aankomende Moederdag je mama mee kan nemen naar de cinema voor de Mamma Mia-Singalong, nu is er ook nog een nieuwe trailer voor het deze zomer te verschijnen Mamma Mia: Here We Go Again. En dan is er ook nog het bericht dat deze film voor het eerst te zien zal zijn tijdens een landelijke Ladies Night in bijna 50 bioscopen op woensdag 18 juli!

Article continues after the ad

Back to the seventies!

Ook dit vervolg draait om moeder Donna (Meryl Streep) en dochter Sophie (Amanda Seyfried). Ging het eerste deel er nog om wie van Donna's drie minnaars de vader van haar dochter was, in dit vervolg wil Sophie erachter komen hoe haar toen nog zo wilde moeder die drie knappe mannen destijds heeft leren kennen. Dat betekent Flashbacks en dus op naar de jaren zeventig! Natuurlijk zit dit vervolg weer kneitervol ABBA-liedjes, maar nu speelt het verhaal zich ook af in de tijd dat deze nummers allemaal uitkwamen!

Bekende en onbekende nieuwe namen

Aan Lily James de eer om de rol van de jonge Meryl Streep in te vullen. Ook haar drie vrijers worden door jonge acteurs gespeeld. De jonge Sam (Pierce Brosnan) wordt gespeeld door Jeremy Irvine en de jonge Harry (Colin Firth) wordt vertolkt door Hugh Skinner. Natuurlijk hadden ze voor de jonge Bill één van Stellan Skarsgårds zeven zonen kunnen pikken (nee echt, zoveel zijn het er), maar in plaats daarvan speelt acteur Josh Dylan deze rol. Deze drie jonkies zeggen misschien niet zoveel, maar gelukkig zijn er ook klinkende namen zoals Andy Garcia en Cher die de cast komen versterken. Wedden dat jullie de ochtend van 19 juli allemaal schor van het zingen zullen zijn?