Een paar maanden terug lieten we al de eerste trailer zien voor de griezelfilm The House With A Clock In Its Walls, met Jack Black en Cate Blanchett. Nu is er een nieuwe trailer die meer onthult over het verhaal.

Article continues after the ad

Statig Spookhuis

Lewis gaat logeren bij zijn ome Jonathan (Jack Black), die in een statig landhuis woont. Het blijkt echter stevig te spoken in het huis, en Jonathan onthult dat hij een Warlock is, een soort tovenaar. Vroeger was het statige huis van een andere Warlock die uit lijkt op wraak. Er is echter meer aan de hand dan wat Lewis van zijn oom te horen krijgt, en ook buurvrouw Florence (Cate Blanchett) weet daar duidelijk meer van.

Griezelgehalte tussen Goosebumps en Gremlins in

The House With A Clock In Its Walls wordt een griezelfilm voor het hele gezin, als zoiets bestaat. Het griezelgehalte van de film lijkt een beetje tussen Goosebumps en Gremlins in te gaan zitten. De trailer ziet er best eng uit, en regie is in handen van Eli Roth die voorheen juist ontzettend bloederige films als Hostel en The Green Inferno maakte. Het verhaal is echter gebaseerd op een kinderboek, dus zo angstaanjagend zal het allemaal niet worden. The House With A Clock In Its Walls gaat vanaf 27 september de bioscopen onveilig maken.