Met The Sinner leverde Netflix een van zijn populairste series af. Binnenkort gaat het tweede seizoen van deze Sin-istere thrillerreeks van start!

 

Article continues after the ad

Koelbloedig

Vorig jaar verscheen The Sinner op Netflix, een duistere thrillerserie over een vrouw (gespeeld door Jessica Biel) die schijnbaar uit het niets een gruwelijke moord pleegde. Aan rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) de taak om uit te vinden waarom de jonge moeder op slag veranderde in een bloeddorstige killer. In het komende seizoen wordt Ambrose opnieuw geconfronteerd met een mysterieuze moordzaak…

 

 

Gevoelige snaar

The Sinner is niet geïnteresseerd in de vraag wie de moord heeft gepleegd, maar waarom de moord is gepleegd. Dit spannende uitgangspunt raakte blijkbaar een gevoelige snaar bij thrillerfans, want de serie was vorig jaar een van de populairste titels op Netflix. Goed nieuws dus dat er een tweede seizoen aankomt, maar dat wisten we natuurlijk allang. Veel beter nieuws is dat ons geduld niet al te veel op de proef wordt gesteld. De trailer sluit namelijk af met de mededeling dat het tweede seizoen van The Sinner vanaf 9 november te zien is op Netflix!