The Falcon and the Winter Soldier op Disney+

Aanstaande vrijdag is het dan zover: de première van The Falcon and The Winter Soldier. En als je nog niet hyped was voor deze Marvel-serie, ben je het wel na het zien van deze trailer!

Captain America

We zijn nog maar net bekomen van WandaVision of de volgende Marvel-sensatie dient zich alweer aan: The Falcon and The Winter Soldier. In deze Disney+-serie worstelen de titelhelden met het nalatenschap van Captain America. Deze legendarische Avenger heeft Sam ‘The Falcon’ Wilson aangewezen als zijn opvolger. Deze twijfelt echter of hij het schild wel waard is. Maar de terugkeer van superschurk Zemo brengt de ontwikkelingen in een stroomversnelling…


Actie en avontuur

Deze laatste trailer van The Falcon and The Winter Soldier belooft een Marvel-serie vol actie en avontuur. En afgaande op de eerste reacties wordt deze belofte dubbel en dwars waargemaakt. De mazzelpikken die de eerste aflevering hebben gezien prijzen vooral de spectaculaire actiescènes. Deze schijnen niet onder te doen voor de blockbusters van de superheldenstudio. De bioscopen mogen dan dicht zijn: dankzij Disney+ hoeven we onze Marvel-kicks toch niet helemaal te missen!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:


Lees hier alles wat je moet weten voordat je begint aan The Falcon and The Winter Soldier.