Volgende maand gaat Young Sheldon van start, een spin-off van de razend populaire sitcom The Big Bang Theory. Met deze nieuwste trailer kom je alvast in de juiste stemming!

Article continues after the ad

Hygiëne

Young Sheldon voert je terug naar het eind van de jaren 80. Daar groeit Sheldon Cooper in een religieus dorpje in Oost-Texas. De neurotische nerd is nog maar net negen, maar drijft zijn omgeving nu al tot wanhoop. Zo ontaardt een gebed voor het avondeten dankzij de jonge Sheldon al snel in een discussie over persoonlijke hygiëne!

Tweelingzus

Deze spin-off van The Big Bang Theory is losjes gebaseerd op de verhalen die de betweterige Sheldon Cooper in de serie vertelde over zijn jeugd. Zo maken we eindelijk kennis met Sheldons oudere broer George en zijn inmiddels overleden vader. Ook Sheldons religieuze moeder Mary en zijn tweelingzus (en aartsrivaal) Missy zullen natuurlijk een belangrijke rol spelen in de serie. Niemand minder dan Jim Parsons, die in The Big Bang Theory de rol speelt van Sheldon, zal de voice-over verzorgen voor deze langverwachte spin-off.

Young Sheldon gaat op 25 september in première bij de Amerikaanse televisiezender CBS, vlak na de eerste aflevering van het elfde seizoen van The Big Bang Theory.