Narcos: Mexico gaat dit najaar van start. Vandaag onthulde Netflix een trailer waarin de premièredatum van het eerste seizoen wordt bekendgemaakt!

Article continues after the ad

Berucht

Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!’, zong Sammy Kahn al op de kerstklassieker uit 1945. Ook deze winter verwachten we weer de nodige sneeuwbuien, want dan gaat het doorgesnoven drama Narcos: Mexico van start. En zoals de titel al weggeeft, volgen we hier de opkomst van de beruchtste drugsbaronnen uit Mexico. Op de officiële Twitter-pagina van Narcos: Mexico verscheen vandaag een gloednieuwe trailer. Daardoor weten we nu ook wanneer de aftrap van deze misdaadserie plaatsvindt!

Zinderende mix

Narcos: Mexico gaat op 16 november van start! En daarmee gaat de reeks een heel nieuw hoofdstuk in. Uiteraard wordt de drugsoorlog in Columbia verruild voor die in Mexico, maar ook de cast is gloednieuw. Diego Luna (Star Wars: Rogue One) kruipt in de huid van de meedogenloze drugsbaron Felix Gallardo. Michael Peña (Ant-Man and the Wasp) speelt de DEA-agent die Gallardo achter tralies probeert te krijgen. Gelukkig is er niet al te veel gesleuteld aan de succesformule. Narcos: Mexico biedt nog steeds een zinderende mix van actie, misdaad, drama en natuurlijk drugs!