In Office Christmas Party verbiedt Carol (Jennifer Aniston) haar werknemers een kerstborrel te organiseren. Achter haar rug om wordt echter een kerstborrel gegeven die Project X doet verbleken tot een bingo in het bejaardenhuis.

Article continues after the ad

Peanuts

Niet iedereen kijkt er naar uit: de jaarlijkse kerstborrel op kantoor. De directeur houdt een slaapverwekkende speech, de dronken receptioniste blijft maar tegen je aan praten en de getrouwde boekhouder blijkt na kantooruren zijn handen niet thuis te kunnen houden. Toch is dat nog peanuts vergeleken bij de kerstborrel van Office Christmas Party!

Geen romcom

De titel en de aanwezigheid van Jennifer Aniston wijzen op een mierzoete romcom tegen de achtergrond van het kerstfeest. Maar niets is minder waar. Afgaande op deze trailer belooft Office Christmas Party een komische kruising te worden tussen The Office en Bad Santa. Naast Jennifer Aniston zijn ook Jason Bateman (Arrested Development), T.J. Miller (Deadpool) en Kate McKinnon (Ghostbusters) uitgenodigd voor deze wilde kerstborrel. 

Office Christmas Party draait vanaf 8 december in de bioscoop.