Het was de trailer die werd aangekondigd met een trailer. Vers van de montagetafel vind je hier de nieuwste beelden van de langverwachte Justice League-film.

Article continues after the ad

Komende november is het eindelijk zover; dan moet er wederom een planeet gered worden en kun jij je hart opnieuw ophalen aan allerhande superhelden die zich voor de gelegenheid zullen verzamelen op het witte doek. 

Of dat de moeite waard is kun je nu nader bepalen aan de hand van een nieuwe, minuten durende trailer, die Warner Bros Pictures zojuist heeft vrijgegeven. Of er echt iets gered wordt is moeilijk te zeggen; er lijkt vooralsnog vooral veel stuk te gaan. Op uiterst spectaculaire wijze, dat dan weer wel.

Opzij

De grote vraag is natuurlijk of nieuwe regisseur Joss Whedon een eigen (sfeer)draai aan de film gegeven heeft. Aanvankelijk zou namelijk Zack Snyder de regie op zich nemen, maar die moest vroegtijdig opzij stappen wegens een persoonlijk drama. Whedon nam de werkzaamheden toen over.

Of Whedon de taak naar behoren heeft afgerond zal natuurlijk slechts zijdelings uit de trailer blijken. Daarvoor is het toch wachten op 16 november; vanaf dan draait Justice League in de Nederlandse bioscopen.

Synopsis

Justice League gaat over Batman die geïnspireerd is geraakt door de daden van Superman. Samen met Wonder Woman rekruteert hij een aantal helden die samen de Justice League vormen. Belangrijkste taak: de planeet redden van een grote dreiging.

Met onder meer Amy Adams, Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Robin Wright, Amber Heard en Willem Dafoe,