Omdat de releasedatum van Jurassic World: Fallen Kingdom steeds dichterbij komt, draait de marketingmachine rondom de film inmiddels overuren. Next up: een gloednieuwe trailer. Check hem hierboven.

Article continues after the ad

Vleesetende veilingen

Terugkerend thema in de Jurassische wereld zijn mannen in pakken die de vleeseters willen gebruiken voor hun eigen gewin. Deze lijn wordt in de trailer vrolijk doorgetrokken. In een schemerige industriehal wordt de dodelijkste Dino tot nu toe gepresenteerd. Wie er het meeste geld voor over heeft, gaat met het beestje naar huis.

Gelukkig zijn daar alfaman Owen en dino-bae Blue om de dag te redden. De twee zetten, met behulp van Claire, alles op alles om hun reptielenvrienden te redden uit de klauwen (pun intended) van een kwaadaardige organisatie.

Hey! We're going to... Isla Nublar

De film begint wanneer Owen en Claire teruggaan naar Isla Nublar en de dinosauriërs proberen te redden van de ondergang terwijl er een gigantische vulkaan op springen staat. De tweede helft van de film zal zicht afspelen rondom de bovenstaande veiling en zal volgens de regisseur heel anders aanvoelen dan een standaard Jurassic Park-film.

Everyone is back!

Jurassic World: Fallen Kingdom wordt geregisseerd door A Monster Calls en The Impossible-man J.A. Bayona. Colin Trevorrow, die verantwoordelijk was voor deel één, schreef het script samen met Derek Connolly. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren weer terug als Owen en Claire, respectievelijk.

Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf 7 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.