Komende winter gaat het vervolg op Frozen in première. En deze gloednieuwe trailer belooft alvast een magische reis voor Elsa en Anna!

IJskoningin

Zes jaar na de moderne Disney-klassieker Frozen keren we terug naar Arendelle. Daar wordt Elsa (opnieuw gespeeld door Idina Menzel) geplaagd door vreemde stemmen die meer lijken te weten over haar mysterieuze krachten. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat de ijskoningin op reis om meer te ontdekken over haar bijzondere gaven. Maar de antwoorden waar ze naar op zoek is, kunnen wel eens het einde betekenen van haar koninkrijk!

Article continues after the ad

 

Uithoeken

Vandaag onthulde Disney een gloednieuwe trailer van Frozen II. En zoals het hoort bij een goed vervolg, lijkt dit tweede deel er in alle opzichten een schepje bovenop te doen! De trailer belooft in ieder geval een epische reis van Elsa en Anna, die de zussen naar alle uithoeken van Arendelle zal brengen… en ver daarbuiten! Voor de rest wordt er natuurlijk niet al te veel gesleuteld aan de succesformule. Niet alleen de originele cast keert terug, ook staat het regisseursduo Chris Buck en Jennifer Lee weer aan het roer van dit betoverende Disney-sprookje!

Frozen II draait vanaf 20 november in de bioscopen.