Nog een kleine twee weken en dan zal de nieuwste film van Blake Lively in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Een klein voorproefje vind je vast hier in de vorm van een nieuwe trailer!

Article continues after the ad

Na Gossip Girl en enkele romantische komedies is Blake Lively blijkbaar toe aan wat meer uitdaging. Zo was daar in 2015 al de bloedstollende haaienfilm The Shallows en met All I See is You lijkt de populaire Amerikaanse opnieuw een nieuwe weg in te slaan.

Nieuw daglicht

All I See is You gaat om een jonge vrouw die na een hoornvliestransplantatie haar zicht terugkrijgt. Wat een geschenk uit de hemel blijkt kan echter eveneens gezien worden als een wolf in schaapskleren. Nu Gina weer kan zien, ziet ze namelijk óók haar relatie in een heel nieuw daglicht. En of dat bevalt..?

De thriller, die nu al geroemd wordt om zijn beklemmende vermogen, is geregisseerd door Marc Foster die je onder meer kunt kennen van World War Z, Finding Neverland en Monster’s Ball. Naast Lively zijn Jason Clarke, Yvonne Strahovski, Danny Huston, Ahna O'Reilly en Wes Chatham eveneens te zien.

Oktober

Vanaf 27 oktober kun je All I See is You gaan zien in Nederlandse bioscopen. Ook de eerste trailer zien? Dat kan hier.

Blake & Jimmy

Altijd leuk als er weer een film gepromoot moet worden. Jimmy Fallon maakt tijdens The Tonight Show van de gelegenheid gebruik om Blake aan het dansen te krijgen. Dat lukt aardig.