De nieuwste video van Star Wars: The Last Jedi geeft je niet alleen een idee van de hoeveelheid werk die er in deze megaproductie zit, maar zit ook nog eens boordevol nieuwe beelden uit de film!

Article continues after the ad

Kosten noch moeite

Dit weekend had Disney zijn trouwste fans uitgenodigd om als eerste nieuwe trailers en teasers te zien van binnenkort te verschijnen Disney-films op de fanbeurs D23. Misschien werd er wel het meest uitgekeken naar nieuwe beelden van Star Wars: The Last Jedi. En Disney stelde de fans niet teleur! In de video geeft regisseur Rian Johnson (Looper) een kijkje achter de schermen. En al snel blijkt dat er kosten noch moeite zijn gespaard om de nieuwe Star Wars-film een succes te maken!

Eye-candy

De video zit vol met oogstrelende shots, indrukwekkende effecten en explosieve actie. Tussen alle eye-candy door geven de sterren van Star Wars, zowel nieuwkomers als oudgedienden, hun visie op het verleden en de toekomst van de razend populaire serie. En wanneer de vorig jaar overleden Carrie Fisher aan het woord komt, zal niet iedere Star Wars-liefhebber het droog houden. Als kers op de taart zit er ook nog een geintje in voor de echte fans: de enige echte Admiral Ackbar die knipoogt naar zijn beroemde uitspraak ‘It’s a trap!’.

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de bioscopen.