Komend voorjaar draait Pokémon Detective Pikachu in de bioscoop. Om alvast in de stemming te komen, verscheen dit weekend een gloednieuwe teaser online!

Zakmonstertje

In nu al een van de mafste films van het jaar gaat Tim (Justice Smith) op zoek naar zijn vermiste vader, een detective die werkte aan een mysterieuze zaak. Gelukkig staat hij er niet alleen voor. In zijn zoektocht krijgt hij hulp van Pikachu, het zakmonstertje uit de Pokémon-reeks dat voor de gelegenheid is uitgedost als Sherlock Holmes. Hoe idioot dat ook klinkt, de eerste trailer voor Pokémon Detective Pikachu zag er verrassend goed uit. Onlangs verscheen een korte teaser online, waarin blijkt dat de titelheld voorzichtig moet omspringen met de hoeveelheid koffie die hij achterover slaat.

Article continues after the ad

 

Adembenemend

Je ziet het goed, een ruftende Pokémon! Alsof dat allemaal nog niet weird genoeg is, kruipt niemand minder dan Deadpool-ster Ryan Reynolds in het gele vachtje van Pikachu. Aan het roer van deze chaos staat Rob Letterman, de regisseur van Shark Tale en Goosebumps. Eerlijk gezegd hebben we nog geen idee welke kant dit opgaat, maar we kunnen niet wachten om het adembenemende eindresultaat te bekijken!

Pokémon Detective Pikachu draait vanaf 8 mei in de bioscoop.