Deze week onthulde Disney een nieuwe teaser voor Captain Marvel. En daarin komen we iets meer te weten over de achtergrond van deze heldin!

Evolutie

In april kunnen we ons eindelijk vergapen aan Avengers: Endgame, ofwel de ultieme confrontatie tussen de Avengers en Thanos. Maar voor het zover is, keren we terug naar de jaren 90. Daar maken we kennis met Carol Danvers (gespeeld door een afgetrainde Brie Larson). Zij zal uiteindelijk uitgroeien tot Captain Marvel, een van de krachtigste helden van het Marvel-universum. In een tv-spot die dit weekend verscheen, wordt in een dertig krappe seconden haar evolutie van straaljagerpilote tot superheldin getoond!

Article continues after the ad

 

Geheim wapen

Toegegeven, deze teaser toont weinig dat we nog niet gezien hebben. Maar de mensen die zich afvragen hoe het ook alweer zit met deze relatief obscure Marvel-held worden in rap tempo bijgepraat. Van haar verleden als straaljagerpilote en haar bijna fatale ongeluk tot haar status als superheldin in een intergalactische oorlog. Maar de grote vraag is natuurlijk: is Captain Marvel het geheime wapen waarmee de Avengers de titaan Thanos zullen verslaan? Gezien de releasedata van beide films, zou het ons niet verbazen!

Captain Marvel draait vanaf 6 maart in de Nederlandse bioscopen.