Family Guy-maker Seth MacFarlane komt met een nieuwe comedyserie genaamd The Orville. De serie is een parodie op Star Trek.

Article continues after the ad

Ruimteidioten

In The Orville wordt de sullige Ed Mercer, gespeeld door Seth MacFarlane, gevraagd om kapitein te worden van een ruimteschip. Een grote eer natuurlijk, ware het niet dat ze hem vragen vanwege een overschot aan ruimteschepen. Samen met een groep ruimtevaarders, die minstens zo idioot zijn als hemzelf, gaat Ed op ontdekkingstocht door het universum. Oh ja, zijn uitvoerend officier en rechterhand is ook nog eens zijn ex-vrouw. Bekijk hierboven de trailer.

Jon Favreau

De pilotaflevering is geregisseerd door Jon Favreau. Favreau is verantwoordelijk voor blockbusters als The Jungle Book en Iron-Man. Bepaald geen kleine naam dus! Seth MacFarlane schreef de eerste aflevering zelf. The Orville is trouwens Seths eerste live action-serie. De acteur heeft ook Hollywoodhits als Ted en A Million Ways To Die in the West op zijn naam staan.

Family Guy

Nou horen we je al denken: gaat dit gevolgen hebben voor Family Guy? Niet getreurd, SpoilerTV meldde vorig week dat de animiatieserie is vernieuwd voor een vijftiende (!) seizoen. FOX moet het nog officieel aankondigen, maar producer Kara Vallow deelde al dit kiekje van het script op Instagram.