SpongeBob Sponge on the Run

De nieuwe 3D-SpongeBob-film Sponge On The Run - ja, die met Keanu Reeves als een stuk tuimelkruid - slaat de bioscoop over. Maar, nu niet meteen in huilen uitbarsten: hij komt gewoon naar Netflix. En héél snel ook.

Article continues after the ad

Ons favoriete gele gay-icoon gaat in deze nieuwe avonturenfilm op zoek naar zijn trouwe slak Gerrit, die is 'geslaknapt'. Van SpongeBob kunnen we zulke flauwe woordgrappen wel hebben! Gelukkig krijgt hij hulp van good old Patrick (die ook nog eens zijn eigen serie krijgt). 


Niet in de bios

Sponge on the Run, die in het Nederlands SpongeBob: Schiet te hulp heet, was eigenlijk bedoeld voor de bios. Studio Paramount stelde 'm eerder al noodgedwongen uit vanwege de coronacrisis. Ergens in de afgelopen maanden wist Netflix deze film binnen te hengelen en daardoor kunnen we wel met 99% zekerheid zeggen dat een bios-release er echt niet meer komt.

Releasedatum

Kids en, laten we eerlijk zijn, millennials met nostalgische gevoelens voor de gele spons, kunnen volgende maand al terecht bij Netflix. De streamingdienst zet de film al op 5 november online! We zijn er klaar voor!