Disney+ heeft aangekondigd dat de gloednieuwe korte The Simpsons-film Playdate with Destiny vanaf morgen te checken is. Bedenker Matt Groening kondigde de release van de film aan met een handgeschreven briefje gericht aan fans van de animatieserie.

Maggie Simpson in Playdate with Destiny

Playdate with Destiny draait om Maggie Simpson. De kleinste telg van de Simpson-familie wordt in de speeltuin geconfronteerd met een groot gevaar. Gelukkig is daar echter een heldhaftige baby die haar weet te redden en daarbij haar hart steelt. Na een geweldige eerste playdate, kan Maggie niet wachten om haar nieuwe vriendje weer te zien. Dat loopt dankzij het lot (lees: Homer) echter niet zoals gepland...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maggie Simpson in “Playdate With Destiny” from @TheSimpsons is coming tomorrow to #DisneyPlus.

Een bericht gedeeld door Disney+ (@disneyplus) op

Playdate with Destiny vanaf morgen op Disney+

Playdate with Destiny bouwt voort op de eerdere film met Maggie Simpson in de hoofdrol: de voor een Academy Award-genomineerde film The Longest Daycare. Die laatste verschijnt trouwens later deze maand ook op de streamingdienst Disney+. Maar goed, eerst is het dus tijd voor Playdate with Destiny! Die korte film is vanaf morgen (vrijdag 10 april) te checken op Disney+.

Article continues after the ad

Krijg je geen genoeg van The Simpsons? Gelukkig kun je bij Disney+ terecht voor 30 seizoenen van de langste serie ooit. Ook wijzen we je ten slotte graag nog even op de rest van de Disney+-programmering voor april.