Wekelijks leven we innig mee met de belevenissen van Timtation, Fabrizio de kleurplaat, Debberaleemans en Mezdi’s badjas. RTL richt zich alvast op het vólgende seizoen Temptation Island. Met… twee nieuwe presentatoren!

Article continues after the ad

De nieuwe serie Temptation island wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder en Kaj Gorgels. Sneijder is al regelmatig te zien op televisie, en neemt binnenkort de honneurs waar voor Chantal Janzen in De Jongens Tegen De Meisjes.

Kaj begon zijn carrière als Youtuber. Vorig jaar werd hij tweede in Expeditie Robinson, en presenteerde hij met John Williams SOS Mijn Vakantie Is Een Hel. Binnenkort begint ook zijn Temptation Island spin-off: De Beste Verleiders.

Het huidige seizoen Temptation wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Annelien Coorevits. De komende serie is een geheel Nederlandse versie: er gaan geen Vlamingen mee naar Mexico, waar het programma wordt opgenomen. De Vlaamse zender Vijf kijkt naar de mogelijkheden om alsnog een eigen versie te maken.

Ay ay ay!

Yolanthe Sneijder vliegt komende week naar Mexico, waar het nieuwe seizoen wordt opgenomen. Helaas voor connaisseurs van trashy televisie is het vanaf 4 juni exclusief te zien op Videoland.