De programma's Ik Vertrek en Dance Dance Dance begonnen het nieuwe tv-seizoen goed: ze stonden in de top 3 van de lijst met best bekeken tv-programma's op de zaterdagavond.

Article continues after the ad

Ik Vertrek

Op de derde plaats in de Top 25 van Stichting Kijkonderzoek stond de eerste aflevering van Ik Vertrek op NPO 1. Ruim 1,2 miljoen kijkers zagen het bijzondere verhaal van Sjaak en Irma die met hun 17 papegaaien en twee teckels naar Hongarije trokken.

Dance Dance Dance

Op nummer twee van de lijst met best bekeken tv-programma's: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. De RTL4-show werd door ruim 1,5 miljoen tv-kijkers bekeken. Het NOS Journaal staat bovenaan de ranglijst met bijna 1,6 miljoen kijkers.

Robin en Buddy halen de eerste 10

In het tweede seizoen danst actrice Robin Martens met GTST-collega Buddy Vedder. Het soapduo legt de lat meteen ontzettend hoog: ze kregen de eerste 10 van het seizoen. Ze nemen het op tegen SBS-presentator Kees Tol en Annemarie Keizer, Antje en Romy Monteiro, Ferry Doedens en Inge de Bruijn en Jeroen van der Boom met zijn vrouw Dany.

Met de deur in huis

Ook gingen de kijkcijfers voor Met de deur in huis op SBS 6 omhoog. Kees Tol scoorde met Met de deur in huis zelfs beter dan vorige week: 333.000 kijkers tegen 310.000 voor de eerste aflevering van vorige week, schrijft Televizier.

De Jopie Parlevliet Show

De eerste aflevering van het tweede seizoen van De Jopie Parlevliet Show van Richard Groenendijk staat met 824.000 kijkers op de achtste positie.