Goed nieuws voor fans van Marvel-series op Netflix. Het komende anderhalf jaar gaan er maar liefst vijf seizoenen van oude én nieuwe Marvel-hits in première bij de streaming-gigant!

Article continues after the ad

Het was al bevestigd dat de opnames van Jessica Jones en Luke Cage binnenkort van start zouden gaan, maar het is goed om te horen dat het derde seizoen van Daredevil ook niet te lang meer op zich laat wachten. Netflix heeft de officiële releasedata nog niet bekend gemaakt, maar uit de volgorde waarin de series worden opgenomen valt wel iets op te maken. Het zou mogelijk zijn dat een nieuw seizoen van Jessica Jones in het voorjaar van 2018 uitkomt, Luke Cage na de zomer en Daredevil in de winter van 2018.

The Defenders

Voor het zover is, hebben Marvel-fans nog twee andere Netflix-series dit jaar om naar uit te kijken. Als eerste is er The Defenders, waarin Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist optreden als superheldenteam. Het eerste seizoen van The Defenders is vanaf 18 augustus te zien.

Antiheld

De verwachtingen zijn ook hooggespannen voor The Punisher, met Jon Berthal (The Walking Dead) in de titelrol van de vuurwapengevaarlijke antiheld. Ook hier is er nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt, maar regisseur Dearbhla Walsh (Fargo) vertelde in een interview dat deze Marvel-serie vanaf november beschikbaar is op Netflix. Kortom, Marvel-fans hebben genoeg redenen om hun Netflix-abonnement nog minstens anderhalf jaar te verlengen!