Legally Blonde, Reese Witherspoon

We weten al een tijdje dat Legally Blonde 3 eraan komt, maar voorlopig wordt ons geduld nog wel even op de proef gesteld. Vandaag werd bekend dat Mindy Kaling en Dan Goor aan het script gaan beginnen: met een schone lei! 

Article continues after the ad

Alle eerdere plannen worden dus in de prullenbak gesmeten! En dat terwijl Reese Witherspoon al in 2018 tekende voor de derde film in de reeks.

Eerste film

De eerste film Legally Blonde draait om Elle Woods, die op brute wijze wordt gedumpt door haar vriendje. Hij vond haar een leuke stoeipoes voor erbij, maar nu hij gaat studeren is het tijd voor een serieuzer leven. Dat laat Elle natuurlijk niet zomaar gebeuren. Ze volgt haar ex naar zijn elitaire rechtenstudie om hem terug te krijgen. In 2003 volgde de sequel Legally Blonde 2: Red, White & Blonde.

Toekomstplannen

Reese Witherspoon heeft ooit laten doorschemeren dat ze hoopt dat Elle voor een zetel gaat in het hooggerechtshof van de VS of dat ze zich misschien wel verkiesbaar stelt voor het Amerikaanse presidentschap. We zijn heel benieuwd of dat daadwerkelijk gaat gebeuren in de toekomstige derde film! Voor nu moeten we gewoon rustig blijven ademhalen en hopen dat het script er daadwerkelijk gaat komen.