Sara Ramirez, beter bekend als dokter Callie Torres uit Grey’s Anatomy, heeft een nieuwe rol te pakken in Madam Secretary. Met haar stoere nieuwe kapsel herkennen we de actrice bijna niet meer terug!

Article continues after the ad

Kat Sandoval

Het was even slikken toen Sara Ramirez Grey’s Anatomy vorig jaar verliet. Haar personage Callie Torres verloor de voogdij over haar dochter Sofia, maar mocht haar wel meenemen naar New York.

In Ramirez’ nieuwe serie, Madam Secretary, staat Washington DC centraal. Madam Secretary is aan het vierde seizoen bezig, en Ramirez stroomt in als de briljante politiek strateeg Kat Sandoval. Na een reeks successen verdween Sandoval ineens van het toneel, totdat Minister van Buitenlandse Zaken Elizabeth McCord (Téa Leoni) haar overhaalt tot een comeback.

In Nederland is Madam Secretary te kijken op de Vlaamse zender ÉÉN. Momenteel is daar het tweede seizoen te zien. Fans van Sara Ramirez moeten dus nog even geduld hebben. Hoewel...

Spoileralarm!

Fans van Grey’s Anatomy hopen dat Callie Torres binnenkort (even) terugkeert in de serie. Arizona, de ex-vrouw van Callie Torres, kreeg in een recente aflevering een sms van haar dochter Sofia!

Sofia zit eigenlijk met Callie in The Big Apple, maar wil dus graag terug naar Seattle… Betekent dit dat Torres binnenkort ook te zien is? Er valt genoeg te speculeren, tot Grey’s Anatomy in januari weer op NET5 te zien is.