A Quiet Place John Krasinski als Lee Abbott

Na bakken met slecht nieuws over het uitstel van een heleboel films begint er nu weer wat licht te gloren aan de horizon. Volgens Deadline heeft Paramount Pictures namelijk drie van hun films voorzien van nieuwe releasedata. Het gaat dan specifiek om Top Gun: Maverick, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run en A Quiet Place Part II.

Nieuwe releasedatum voor A Quiet Place Part II

Een van de eerste films die na de uitbraak van het coronavirus werd uitgesteld, was A Quiet Place Part II. Zoals gezegd, komt Paramount Pictures echter met een nieuwe releasedatum! Deze horrorfilm wordt nu namelijk op 4 september van dit jaar in de bioscoop verwacht. Het gaat hierbij natuurlijk om de Amerikaanse release, maar we verwachten eigenlijk dat die niet veel zal verschillen van de Nederlandse premièredatum.

Article continues after the ad

Ook Top Gun: Maverick en SpongeBob later in bios

Ook twee andere films van Paramount Pictures zijn voorzien van nieuwe releasedata, namelijk Top Gun: Maverick en The SpongeBob Movie: Sponge on the Run. We beginnen met die laatste. De SpongeBob-film zou eind mei in de bioscoop draaien. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is de nieuwe (Amerikaanse) releasedatum echter geprikt op 31 juli. Top Gun: Maverick zal vervolgens op 23 december op het witte doek te zien zijn. Het slechte nieuws is wel dat The Tomorrow War met Chris Pratt daardoor zijn bioscoopslot kwijtraakt. Wanneer we ons dan wel mogen verheugen op die film is nog niet bekend.

Uiteraard hoor je het meteen als we Nederlandse releasedata voor deze drie films hebben!