Nieuwe Netflix-serie Cursed strikt 13 Reasons Why-actrice voor hoofdrol

Katherine Langford speelt lekker verder

Nieuwe Netflix-serie Cursed strikt 13 Reasons Why-actrice voor hoofdrol
Fans van 13 Reasons Why hebben er binnenkort weer een bingewatch-projectje bij. Netflix heeft even in het werknemersdossier gegraven en Katherine Langford gekozen als nieuwe hoofdrolspeelster van de nieuwe serie Cursed.

Cursed

Nu de jonge actrice afscheid heeft genomen van haar rol als Hannah Baker en dus niet terugkeert in een eventueel derde seizoen van 13 Reasons Why, is er genoeg tijd voor een nieuw project. In de Netflix-serie Cursed neemt ze de hoofdrol van Nimue (een jonge heldin met een gave waardoor zij de krachtige doch tragische 'Lady of the Lake' zal worden) op zich. Cursed is eigenlijk een nieuwere versie van de Legende van Koning Arthur, verteld vanuit het perspectief van Nimue. Nimue moet in een wereld van oorlog en geweld de moed zien te vinden om de leiding te nemen en zich te redden van het kwaad.
Katherine laat op Instagram weten dat ze overloopt van enthousiasme: "Zo blij dat ik dit eindelijk kan delen! Echt een droom die uitkomt om gevraagd te worden als hoofdpersoon. Ik kan niet wachten!"
De serie verschijnt in 2019 op Netflix. Houd Superguide in de gaten voor meer informatie.
Datum
13 september 2018
Auteur
Emma Bosma
Bron
RTL Boulevard, Deadline, EW.com | Beeld: ANP