Chateau Meiland, Martien Meiland, snor

Als we aan Frankrijk denken, denken we natuurlijk aan een wijntje hier, een stokbroodje daar en natuurlijk aan mannen met een snor. Martien Meiland blijkt zich vlak voor zijn vertrek terug naar Nederland helemaal thuis te voelen. Hij heeft inmiddels zelf ook een vrij harige bovenlip.

Article continues after the ad

We moeten er dan wel eerlijk bij zeggen dat de snor in niets lijkt op de snorren die wij ons voorstellen bij de Fransen. Wij dachten hierdoor eerder aan Charlie Chaplin en de Duitse dictator, maar wie weet moet de snor van Martien alleen nog maar wat groeien.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Verbaasd en enthousiast

Zijn fans zijn naast verbaasd ook enthousiast over zijn nieuwe look. "Nou nou ter ere van Pasen een nieuwe look? Goede moustache." Toch zijn er ook mensen bij die onze vergelijking wel begrijpen. "Ik vind je een beetje op Hitler lijken, sorry hoor", schrijft iemand onder zijn foto op Instagram. Auwtsj, ook niet zo heel leuk om te horen. Bekijk hierboven de video van Martien die natuurlijk vooral om 'wijnen, wijnen, wijnen' draait net als de hilarische realityserie.