Fotograaf
(c) William Rutten
Chateau Meiland, Sander

Het was het nieuwtje van deze week: Erica Meiland die het liefdesgeluk vond bij privédetective Sander van Betten. Zijn eerste tv-optreden is al een feit, maar hij heeft nu ook zelf wat van zich laten horen. Althans, met een beetje aandringen dan.

Article continues after the ad

Hij is in de Shownieuws-podcast namelijk nog lichtelijk voorzichtig over wat hij nu wel of niet mag vertellen, maar onder de oppervlakte schuilt een heleboel. Dat is wel duidelijk.

Nuchtere houding

"We zijn er wel vrij nuchter onder. Ik moet ook gewoon mijn werk doen, maar het gaat heel erg leuk", reageert de Zwolse privédetective lekker laconiek wanneer Shownieuws-verslaggevers Dyantha Brooks en Bart Ettekhoven hem verrassen met een belletje. "Ja, ik kijk ook Chateau Meiland en dacht eigenlijk net als iedereen 'wat een leuke vrouw'. Als je de reacties ziet op social media, is ze ook gewoon heel erg gewild en lief." 

Eerste ontmoeting met Martien

Eén ding is wel bekend: op papier is Erica nog altijd getrouwd met Martien. Maar ach, dat is maar een detail, vindt Sander. "Ik was ook ooit getrouwd met mijn vrouw. Wel gescheiden in 2004", reageert hij lachend. "Maar leuk hè? Ik kan daar verder niets over zeggen en dat ga ik ook niet doen." En dat hoeft ook helemaal niet, want tot dusver kan Sander het prima vinden met 'haar man' Martien. "Ja, daar was direct een klik mee. Hij is gewoon net als op tv, dus daar is niets mis mee. Gewoon gezellig." Wijnen, wijnen, wijnen, dus. Al moeten we voor die beelden toch echt de reeks in de gaten houden... Beluister hier de Shownieuws-podcast.


Je ziet Chateau Meiland elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: