Vera uit Boer Zoekt Vrouw

In het afgelopen seizoen Boer zoekt Vrouw waren we er massaal getuigen van hoe kandidaat Vera ondanks al haar geflirt toch wegliep van de boerderij van boer Geert. Ze miste de diepgang, maar gelukkig voor haar vond ze die later wel bij een andere boer. Al had die niet veel op met het programma...

Article continues after the ad

Eerder wilde ze in de radioshow van Gijs Staverman nog niet zoveel kwijt over haar nieuwe liefde Arjan, maar daar is inmiddels verandering ingekomen. 

Eerste ontmoeting

Aan weekblad Privé vertelt ze namelijk alle ins en outs. "Midden november, een week na de opnamen bij Geert, was ik mijn geliefde dobermann pinscher aan het uitlaten bij de zandverstuiving bij Bedaf", schetst ze de eerste ontmoeting. Hij liep daar op datzelfde moment met zijn hond en die beesten hebben er dus voor gezorgd dat de twee aan de praat raakten.

Geheimhouding

Wat begon bij slechts een praatje, groeide al snel uit tot meer, maar toen moest Boer zoekt Vrouw nog worden uitgezonden. En dat moest de kandidaat nog wel even uitleggen aan haar nieuwe partner. "Hij vond het niets. Arjan is superlief en hij heeft een goed hart, maar het is echt een Brabantse boer." Arjan, die overigens onlangs nog zorgde voor een flinke blauwe plek bij Vera, heeft daarom ook alleen de eerste aflevering gekeken en vervolgens weer toen Vera niet meer voorbijkwam. "Ondertussen mocht hij niet zeggen dat hij wat met mij had. Voor hem dus lastig, er kwam echt veel op hem af." Maar ook voor Vera waren de (soms hatelijke) reacties die ze kreeg niet altijd even makkelijk. "Arjan heeft me er echt doorheen gesleept. Dat schept ook een band."