Er gingen al een tijdje geruchten dat er een prequel-film zat aan te komen voor de Kingsman-franchise. Toen hoofdrolspeler Taron Egerton begin deze maand bekend maakte dat hij niet bij de aankomende derde Kingsman-film betrokken zou zijn, begon het erop te lijken dat deze volgend jaar te verschijnen film zich inderdaad voor de gebeurtenissen uit The Kingsman: The Secret Service gaat afspeelt. De Amerikaanse website Collider heeft dit nu bevestigd, samen met een hoop nieuwe details over de film.

Article continues after the ad

The man who would be Kingsman

De volgende Kingsman-film zou zich geheel afspelen rond de sjieke kledingzaak waarachter de gewelddadige geheime dienst schuilgaat. Vermoedelijk wordt onthuld hoe The Kingsman is ontstaan. Ook zou de film vertellen hoe de agenten van The Kingsman de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed. Een officiële titel is er nog niet, maar in de wandelgangen wordt gefluisterd dat de prequel The man who would be Kingsman gaat heten. The Kingsman: The Great Game behoort ook tot de mogelijke titels.

Wat een cast!

De cast van deze prequel begint ook al vorm te krijgen: Charles Dance (Tywin Lannister uit Game of Thrones) doet mee, de nog onbekende Harris Dickinson neemt de rol van nieuwkomer van Taron Egerton over, en Ralph Fiennes wordt de eerste acteur die zowel deel uitmaakt van MI6 als van The Kingsman. Daarnaast zal ook Daniel Brühl (Inglourious Basterds, Rush, Captain America: Civil War) meespelen, vermoedelijk in een schurkenrol, en ook Rhys Ifans en Matthew Goode zouden in aanmerking komen voor rollen als slechteriken.

 

Snel weer doorknallen met de volgende Kingsman

Opnames voor de prequel zouden de eerste vier maanden van 2019 plaatsvinden in Londen. Daarna zou Matthew Vaughn een korte adempauze inlassen om vervolgens door te knallen met het vervolg op The Kingsman: The Golden Circle, gewoon weer met Taron Egerton en Colin Firth in de hoofdrollen. En als die weer net zulke krankzinnige over the top shootouts bevat zoals de scène hierboven dan wordt dat iets om naar uit te kijken.