Justin Timberlake, New York Gala

Justin Timberlake is te zien in de nieuwe dramafilm Palmer. Hij wordt aankomende vrijdag gelanceerd op Apple TV Plus. Justin Timberlake is te zien in de hoofdrol als Eddie Palmer. Hiermee keert hij terug op het witte doek. Zijn laatste grote rol was een stem in de animatiefilm Trolls.

Article continues after the ad

Na twaalf jaar uit de gevangenis

Palmer vertelt het verhaal van Eddie Palmer (Justin Timberlake) die na twaalf jaar terugkeert uit de gevangenis. Hij probeert onder de radar te blijven en trekt in bij zijn oma. Hier ontmoet hij haar 8-jarige buurjongen Sam (Ryder Allen), met wie hij een bijzondere band opbouwt. De film wordt geregisseerd door Fisher Stevens die laatst nog te zien was in The Blacklist als Marvin Gerard. Hieronder zie je de trailer!

Klik tussen Justin en Ryder

Volgens Justin Timberlake klikte het meteen tussen hem en Ryder Allen. “We hebben heel veel kids op auditie gehad. Als iemand die zelf ook al jong in de business zat, weet ik hoe zenuwslopend dat voor ze is. Je wil aan de volwassenen laten zien hoeveel talent je hebt, hoe professioneel je wel niet bent. Maar het is geen toeval dat we juist hebben gekozen voor het jongetje dat zich daar totaal niet mee bezig hield.

Apple TV+

De film is te zien op Apple TV+, wat nog niet zo voorop loopt als andere streamingsdiensten. Apple verkoopt het vooral als extra voor iPhone-gebruikers. Bij veel nieuwe iPhones krijg je zelfs een gratis jaarabonnement op de streamingsdienst. Wij zochten voor je uit waarom je wel of niet een abonnement op Apple TV+ moet nemen.

Benieuwd naar meer films met Justin Timberlake? Dit zijn z’n 5 beste rollen

Palmer is vanaf 29 januari te zien op Apple TV+.