Comic-Con zou Comic-Con niet zijn als er niet een paar unieke nieuwtjes en previews werden gelanceerd. Deze nieuwe preview van Game of Thrones is daar een fraai voorbeeld van.

Article continues after the ad

Einde Game of Thrones in zicht

Met de eerste aflevering van het zevende seizoen al achter de rug, hebben we nog maar twee korte sprints van zes episodes te gaan. Twaalf popcornsessies die weliswaar uitschieters met filmlengte bevatten, maar toch echt het einde van Game of Thrones aan de horizon aftekenen. Je kunt je afvragen hoe ze dat allemaal gaan flikken, met nog zo veel onbeantwoorde vragen over bijna net zo veel verschillende families, personages en verhaallijnen.

We leven in ieder geval allemaal naar een gedroomde eindstrijd toe, een final battle die bepaalt wie de Iron Throne warm mag houden, tot de volgende oorlog losbarst natuurlijk. Een nieuw voorproefje van de weg daarnaartoe werd gisteren gelanceerd op het beroemde San Diego Comic-Con. Kun jij je ongeduld niet bedwingen en wil je mee kunnen praten bij de koffieautomaat op werk, speel dan de video hierboven af.

Hints met een aroma van spoilers

Om het voor twijfelende lezers nog een beetje vaag te houden: Daenerys krijgt een onverwachte bezoeker, Euron Greyjoy komt terug met het cadeau dat hij Cersei heeft beloofd, en legers bereiden zich voor op de machtsstrijd die niet via vreedzame onderhandelingen beslist gaat worden.

Game of Thrones is in Nederland momenteel exclusief bij Ziggo te zien. Je hebt daarvoor wel het extra Movies & Series (X)L pakket nodig. In de VS zendt HBO de serie op zondagen uit.