Tot nu toe zagen we in de Star Wars-trailers erg weinig beelden van Finn (John Boyega). In de trailers was hij even aan het knokken met Captain Phasma (Gwendoline Christie), en lag hij te slapen in een soort capsule. Goed om te zien dat de ex-storm trooper nog meer te doen krijgt!

Article continues after the ad

Naast de aanwezigheid van Finn, is er nog iets opvallends aan de nieuwe Star Wars-spot. In de eerdere trailers zagen we Rey al vaak met een lightsaber zwaaien. Als je goed oplet zie je de heldin nu even grijzen nadat ze een oefening voltooit! Is Rey tevreden met haar vooruitgang, of... wordt ze een beetje overmoedig? 

Dark Side

Star Wars-fans weten dat arrogantie een sluiproute is naar de Dark Side. Fans vrezen dat Rey wel eens in de verleiding kan komen. De vorige trailer léék hier ook al naar te hinten, maar het kan best zijn dat regisseur Rian Johnson ons op het verkeerde been wil zetten.

Eerder deze week werd bekend dat Rian Johnson na Episode IX nóg een Star Wars-trilogie mag regisseren. De drie nieuwe films staan los van de gebeurtenissen uit de episodes I tot en met IX. Star Wars: The Last Jedi verschijnt over precies een maand in de bioscoop.