Undercover seizoen 2 komt steeds dichterbij, dus laat Netflix ons alvast een paar nieuwe gezichten zien! Tegen wie nemen Tom Waes en Anna Drijver het binnenkort op? En hoe zit het ondertussen met fanfavoriet Ferry Bouwman?

Het tweede seizoen van Undercover draait niet meer om de XTC-handel van de Brabantse drugsbaas Ferry Bouwman. Undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) onderzoeken een netwerk dat zich bezighoudt met internationale wapenhandel.

Dat betekent niet dat we van de driftige, levensgevaarlijke Bouwman (Frank Lammers) af zijn! Terwijl hij zit te verpieteren in de cel plant hij een verschrikkelijke wraakactie op de agenten die hij zo vertrouwde. Of dat echt nodig is, is de vraag: Lemmens' familie is dat stiekeme gedoe van hem nu écht zat en het leven van de agent stort vanzelf al zowat in!

Article continues after the ad

In het tweede seizoen is er een nieuwe rol voor Sanne Samina Hanssen (Het Huis Anubis), die ene Sharon speelt. Wat zij precies te maken heeft met de undercoverwereld is nog niet duidelijk. De Vlaamse acteur Sebastien Dewaele speelt de geheimzinnige JP en Wim Willaert (De Twaalf) is te zien als Laurent. Overdag runnen zij een internationaal wapensmokkelnetwerk, maar ’s avonds doen ze aan… line-dancen? We zijn er nú al down mee!

Undercover seizoen 2

Tot slot zien we Ruth Becqaurt als ‘country girl’ Nathalie. Als we haar in cowboy-outfit zien, en de hoed van Laurent eens bekijken, dan zouden deze twee partners-in-crime kunnen zijn, maar daar durven we nog niets definitiefs over te zeggen.

Het tweede seizoen van Undercover is vanaf 6 september te zien op Netflix. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan een film over de Brabo-bad guy Ferry Bouwman. Aangezien Frank Lammers hiervoor een jongere versie van de XTC-koning moet spelen, werkt hij aan een sixpack waar je u tegen zegt!

Over mannetjesputters gesproken: kickbokskoning Rico Verhoeven is in het tweede seizoen van Undercover als Bouwmans bodyguard!