Dave Roelvink

Pech voor Dave Roelvink want zijn nieuwe gebit heeft nu al flink schade opgelopen. Hij reisde er eerder voor naar Turkije om geld te besparen, toen het coronavirus daar enorm oplaaide.

En nog verbrand ook

Een vriend van Dave Roelvink filmde het beschadigde gebit van de influencer en zette het in zijn Story. In de video laat Dave beschaamd zijn hagelwitte voortand zien, met een hoekje ervan af! “Én ik ben verbrand onder de zonnebank. Ik ben zo rood als een tomaat". Ook dat nog!

Article continues after the ad

Turkse tanden

Dave Roelvink kreeg in juni een bak kritiek over zich heen vanwege de Turkije-trip. Hij bespaarde geld door het in Istanbul te laten doen. Zijn eigen tanden zijn gevijld tijdens de behandeling, waarna er mooie neptanden overheen gingen. “Hagelwit. Witter dan die van mij hebben ze niet.”

Onkies corona-advies

Dave kan nu inderdaad zo meedoen in een tandpastareclame. Al heeft hij het verder niet zo met medisch advies. De geadviseerde twee weken quarantaine na een Turkijereis, lapte hij aan zijn laars. Wel testte hij zich op het coronavirus en gelukkig had hij het niet.

Het is nog niet bekend of Dave Roelvink terugkeert naar Turkije voor een nieuwe slijpsessie. Misschien vindt zijn nieuwe vriendin de kapotte tand wel mooi staan?